verhoomo Kanerva
tuolin verhoilu verhoilukankaat verhoomo itä-Helsinki
verhoomo verhoiluliike Kanerva historia

VERHOILU KANKAAT

Meiltä löytyy kotimaisia sekä ulkomaisia verhoilukangas malleja, jotka on testattu huonekalujen verhoiluun soveltuviksi.Päällysmateriaalit tulee valita käyttökohteen ja tyylin mukaan, julkisiin tiloihin materiaalien täyttää paloluokitus. Kankaan menekkiä laskettaessa tulee huomioida kankaan leveys mahdolliset kuviot, nukan suunta ja saumojen kohdat.

VERHOILUNAHAT

Nahka on kestävä luonnonmateriaali, joka kerää vähemmän huonepölyä kuin kangas. Nahkaverhoiluissa käytämme läpivärjättyä pintanahkaa. Nahat toimitetaan vuodittain (n.50nj=4.6m^2) Euroopasta (mm. Ruotsi, Hollanti, Italia).

ARVIOINTI

Verhoilija arvioi, voiko kalusteen verhoilla ja kunnostaa sekä kuinka se tulee tehdä. Usein huonekalun verhoilun tarpeen arvionti tehdään asiakkaan luona.

HUONEKALUJEN KORJAUS

Korjausta tarvitsevasta kalusteesta puretaan vanhat kankaat ja usein vanhat huonokuntoiset toppaukset pois. Runko liimataan sekä kunnostetaan. Tarvitaessa puuosat puhdistetaan ja lakataan tai maalataan. Huonokuntoiset pohjavyöt vaihdetaan uusiin. Katkenneet tai muuten huonokuntoiset resorit uusitaan ja sidotaan uudelleen.

VERHOILU

Huonekaluverhoilu, kotikalusteet, antiikkihuonekalut, museoverhoilu, laivaverhoilu, veneet, ravintolaverhoilu, hotelliverhoilu, lentokoneet. Verhoilu suoritetaan kalusteen tyyliin kuuluvin työtavoin ja raaka-ainein.

KULJETUS

Verhoiltavien ja verhoiltujen huonealujen kuljetus järjestyy pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

Verhoomon uudistetut kotisivut

https://verhoiluliike-kanerva.fi/kangasmalleja verhoiluunkangasmalleja verhoiluun


© verhoiluliike P. Kanerva